نگهداری در یخچال میتواند ماندگاری تخممرغ را دو برابر کند؛ نگهداری تخممرغ در یخچال بهترین راه برای کنترل باکتریهاست؛ با این حال بسیاری از کشورها، ازجمله ایران، تخممرغ را پاستوریزه میکنند و مرغها هم واکسن دریافت میکنند. تخممرغها در یخچال نسبت به دمای اتاق، تازهتر میمانند. در دمای اتاق، این ماده غذایی پس از چند روز شروع به کاهش کیفیت میکند و باید در عرض یک تا ۳ هفته استفاده شود اما اگر در یخچال نگهداری شوند کیفیت و تازگی خود را حداقل دو برابر بیشتر حفظ میکنند. سازمان غذا و داروی ایران توصیه میکند تخممرغ خام و شسته نشده در یخچال نگهداری شود. همچنین توصیه شده است تخممرغهای آبپز (با پوست یا پوستکنده) را ظرف یک هفته پس از پختن مصرف کنید. این زمان در مورد تخممرغ منجمد یک سال است و البته دقت کنید که تخممرغها نباید در پوستهشان منجمد شوند. دمای امن و مناسب برای پخت تخممرغ حداقل ۷۰ درجه سانتیگراد است، در این دما دیگر نیازی به نگرانی از باکتری سالمونلا نیست با این حال دقت کنید باقیمانده تخممرغ پخته شده را در یخچال بگذارید و ظرف ۳ تا ۴ روز استفاده کنید.
تخم مرغ در یخچال
در همینه زمینه :