• پنج شنبه 18 بهمن 1403
  • الْخَمِيس 7 شعبان 1446
  • 2025 Feb 06
چهار شنبه 25 خرداد 1401
کد مطلب : 163308
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/qxG8k
+
-

بهترین روش نگهداری میوه‌ها

مکان مناسب برای نگهداری و ذخیره میوه مکانی خشک، خنک و به دور از نور آفتاب است. این فضا می‌تواند کشوی مخصوص میوه در یخچال یا یک سبد زیرزمین  خانه شما باشد. برخی میوه‌ها نسبت به سرما حساس‌اند و در این دما خراب می‌شوند. ازجمله میوه‌های حساس به سرما می‌توان به میوه‌های مناطق گرمسیری مثل موز، آناناس، انبه، خربزه و برخی مرکبات اشاره کرد که بهترین مکان برای نگهداری آنها جایی در آشپزخانه است. برخی میوه‌ها مانند توت‌فرنگی خیلی سریع خراب و فاسد می‌شوند به همین دلیل باید آنها را طی 3تا 4روز مصرف کرد. یکی از مسائلی که معمولا سبب رسیدن سریع‌تر میوه‌ها و فساد زودتر آنها می‌شود، نگهداری انواع میوه در کنار هم است. جالب است بدانید برخی میوه‌ها گازی به نام اتیلن آزاد می‌کنند که می‌تواند سبب رسیدن سریع میوه‌های دیگر و در نتیجه کاهش زمان نگهداری و مصرف آنها شود. مثلا اگر کیوی را در کنار سیب بگذارید، به سرعت نرم می‌شود. درصورتی که شما به اندازه کافی فضا در اختیار دارید توصیه می‌کنیم ابتدا پس از خرید، میوه‌ها را برحسب درجه رسیدگی و سفتی یا نرمی آنها دستچین کنید و بعد در ظرفی آنها را به کمک برگه‌های کاغذ جدا از هم بچینید تا اگر میوه‌ای دچار کپک شد آن را به بقیه سرایت ندهد. هر میوه که لک مشکوکی دارد را نیز در دسترس بگذارید تا سریع‌تر مصرف شود.

این خبر را به اشتراک بگذارید