• پنج شنبه 6 اردیبهشت 1403
  • الْخَمِيس 16 شوال 1445
  • 2024 Apr 25
شنبه 31 اردیبهشت 1401
کد مطلب : 161263
+
-

برداشت چای بهاره

عکس خبر
برداشت چای بهاره

با نزدیک شدن به نیمه‌های بهار، برداشت و فرآوری چای در مزارع گیلان آغاز شده است. فرق چای بهاره با چای تابستانه و پاییزه در این است که چای فصل بهار تلخی و طعم گس بیشتری نسبت به چای‌های تولید شده در فصل تابستان و چای پاییزی دارد. گیلان و مازندران ۵۵هزار خانوار چایکار و ۲۵هزار هکتار باغ چای دارد و 90درصد چای کشور در گیلان تولید می‌شود. منبع: تسنیم

این خبر را به اشتراک بگذارید