اگر از منوی غذاهای یکنواخت و تکراری خسته شدهاید و بهدنبال چند غذای متفاوت هستید چند پیشنهاد خوب و خوشمزه برای شما داریم. در این روزها که قیمت برنج هم سر به فلک کشیده میتوانیم به سراغ غذاهای سنتی و مقوی ایرانی برویم که خوردن آنها با نان داغ و برشته طعم و مزه دیگری دارد. در فصل بهار انواع سبزیجات و صیفیجات تازه بیشتر در دسترس است و میتوان غذاهای متنوع و خوشمزهای با آنها درست کرد. در ادامه طرز تهیه چند غذای خوشمزه و سنتی یعنی «دلمه برگ مو»، «کوفته تبریزی» و «کشک بادمجان» را طبق دستور پخت ویژه مریم بخشی، مدرس آشپزی و کارشناس آشپزی در برنامههای مختلف صداوسیما باهم مرور میکنیم.
دستور پخت 3غذای سنتی که این روزها بهانه بیشتری برای پختنشان وجود دارد
سلام بهاری به کوفته و دلمه و کشکبادمجان
در همینه زمینه :