• پنج شنبه 11 بهمن 1403
  • الْخَمِيس 30 رجب 1446
  • 2025 Jan 30
پنج شنبه 22 اردیبهشت 1401
کد مطلب : 160367
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/M8kyG
+
-

دستور پخت 3غذای سنتی که این روزها بهانه بیشتری برای پختن‌شان وجود دارد

سلام بهاری به کوفته و دلمه و کشک‌بادمجان

اگر از منوی غذاهای یکنواخت و تکراری خسته شده‌اید و به‌دنبال چند غذای متفاوت هستید چند پیشنهاد خوب و خوشمزه برای شما داریم. در این روزها که قیمت برنج هم سر به فلک کشیده می‌توانیم به سراغ غذاهای سنتی و مقوی ایرانی برویم که خوردن آنها با نان داغ و برشته طعم و مزه دیگری دارد. در فصل بهار انواع سبزیجات و صیفی‌جات تازه بیشتر در دسترس است و می‌توان غذاهای متنوع و خوشمزه‌ای با آنها درست کرد. در ادامه طرز تهیه چند غذای خوشمزه و سنتی یعنی «دلمه برگ مو»، «کوفته تبریزی» و «کشک بادمجان» را طبق دستور پخت ویژه مریم بخشی، مدرس آشپزی و کارشناس آشپزی در برنامه‌های مختلف صدا‌و‌سیما باهم مرور می‌کنیم.

این خبر را به اشتراک بگذارید
در همینه زمینه :