لوبیا سبز، منبعی سرشار از آهن است و در مقایسه با گوشت قرمز که یکی از منابع مهم برای تامین آهن است، همراه با تامین آهن، حاوی کالری بسیار کم بوده و فاقد هرگونه چربی است.
لوبیا سبز بهدلیل داشتن ویتامینK، برای ساختن استخوانهایی قوی مفید است و همچنین از پوکی استخوان جلوگیری میکند. لوبیا سبز برای بیماران قلبی مبتلا به دیابت و بیمارانی که دچار گرفتگی عروق هستند، مفید و منبعی غنی از ویتامین C، ویتامین K، منگنز، ویتامین A، فیبر، پتاسیم، فولات، آهن، منیزیم، ویتامین B۱ ، مس، کلسیم، فسفر، پروتئین، امگا۳ و نیاسین است.
فیبری که در لوبیا سبز موجود است، سبب کاهش فشارخون میشود. لوبیا سبز از مبتلاشدن به سرطان روده جلوگیری کرده و ویتامین C و بتاکاروتن موجود در آن سلولهای روده را از تخریب توسط رادیکالهای آزاد محافظت میکند و برای بیمارانی که دچار آسم، آرتروز استخوانی و آرتروز هستند بسیار مفید واقع میشود. لوبیا سبز بهدلیل داشتن ویتامین ریبوفلاوین در کاهش حملات میگرن بسیار مؤثر واقع میشود.
دو شنبه 19 اردیبهشت 1401
کد مطلب :
160034
لینک کوتاه :
newspaper.hamshahrionline.ir/1w0AG
+
-
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به روزنامه همشهری می باشد . ذکر مطالب با درج منبع مجاز است .
Copyright 2021 . All Rights Reserved