سعیده مرادی
در پایانماه مبارک رمضان مردم مسلمان و به ویژه روزهداران عید فطر را بهعنوان بزرگترین عید مسلمانان جهان جشن میگیرند. یکی از ویژگیها و آداب و رسوم مخصوص عید فطر پختن و پخش غذاها و خوراکیهای مخصوص این روز است؛ خوراکیهایی که اغلب نوعی شیرینی یا غذای شیرین و خوشمزه هستند. به همین دلیل عید سعید فطر در برخی از کشورها و مناطق جهان به «عید شیرین» نیز معروف است. در این عید بزرگ، مسلمانان در کشورها و فرهنگهای مختلف به فراخور سنتها و باورهای قومی و فرهنگی خودشان جشنها و مراسمی را برگزار میکنند که پختن و خوردن غذاها و شیرینیهای مخصوص و خوشمزه بخش مهم و تفکیکناپذیر آن است. در ادامه با برخی از مهمترین غذاها و خوراکیهای مخصوص عید فطر در کشورها و فرهنگهای مختلف آشنا میشویم.
پنج شنبه 8 اردیبهشت 1401
کد مطلب :
159441
+
-
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به روزنامه همشهری می باشد . ذکر مطالب با درج منبع مجاز است .
Copyright 2021 . All Rights Reserved