• شنبه 6 مرداد 1403
  • السَّبْت 20 محرم 1446
  • 2024 Jul 27
سه شنبه 28 آذر 1396
کد مطلب : 1562
+
-

کشک کدوی کرمانی

کشک کدوی کرمانی

سفره ایرانی: کشک کدو یکی از غذاهای کرمان است. برای تهیه آن 6 کدو را خرد و سرخ کنید. نیمی از پیازداغ، سیرداغ و گوجه‌فرنگی خرد شده را هم اضافه کنید. کمی نمک، فلفل و زردچوبه به آن‌ها بیفزایید. سپس در ظرف را بگذارید تا کدوها بپزند. بعد نیمی از کشک را اضافه کنید. کدوهای خرد شده و گوجه‌فرنگی را با گوشتکوب کاملا بکوبید تا نرم شود. 4 کدوی دیگر را که کنار گذاشته‌اید، از وسط نصف و سرخ کنید. مغز کدوهای دونیم شده را خارج کنید و در ظرف بچینید و وسط آن‌ها را از مخلوط کشک، کدو و گوجه‌فرنگی پر کنید .

این خبر را به اشتراک بگذارید