کدو حلوایی اقتصادیترین دسر یلدایی
کدو حلوایی از محبوبترین خوردنیهای فصل زمستان است. این صیفی پرخاصیت را کافی است فقط در مقداری آب و اگر شیرین نباشد به همراه یکی دو قاشق شکر آبپز کنید تا یکی از خوشمزهترین خوراکیها را داشته باشید. اما با کدو حلوایی شیرینیها و دسرهای مختلفی هم میتوان تهیه کرد که کاکا معروفترین آنهاست. شیرینی کاکا کدو حلوایی یک شیرینی و یک دسر بسیار خوشمزه مخصوص گیلان است که بسیار آسان و سریع تهیه میشود و با توجه به مواداولیه آن بسیار کمهزینهتر و مهمتر از آن، کمکالریتر از دسرهای مبتنی بر خامه و پنیرهای خامهای است.
مواد لازم برای این شیرینیخوشمزه عبارت است:
کدو حلوایی پخته و لهشده:1پیمانه
آرد گندم الک شده:1پیمانه
تخم مرغ:1عدد
شیر:یکچهارم پیمانه
گلاب:1تا 2قاشق غذاخوری
پودر دارچین و مغز هل کوبیده:1قاشق چایخوری
بیکینگ پودر:1قاشق چایخوری
شکر: نصف پیمانه
نمک: 1/8قاشق چایخوری
روش تهیه:
کدو حلوایی را خرد کنید و با مقدار کمی آب بپزید. سپس با قاشق آن را له کنید و با شکر، تخم مرغ، گلاب، آرد، شیر، نمک و ادویهها و بیکینگ پودر مخلوط کنید و مایه بهدست آمده را بهمدت یک ساعت در یخچال قرار دهید. بعد از این مدت تابهای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن در آن بریزید تا داغ شود. با ملاقه از مواد کاکا برداشته و در تابه پهن کنید. بعد از سرخ شدن آن را برگردانید و با سرخ شدن دو طرف، دسر شما آماده است. در این دستور بهجای شکر میتوان از عسل استفاده کرد.