• دو شنبه 17 اردیبهشت 1403
  • الإثْنَيْن 27 شوال 1445
  • 2024 May 06
دو شنبه 1 آذر 1400
کد مطلب : 146108
+
-

روغن‌های گیاهی و آجیلی، چند؟

گرانی آجیل قیمت روغن‌های استحصال شده از دانه‌های آجیل را هم بالا برده است. به گزارش همشهری، نرخنامه جدید سازمان میادین میوه و تره‌بار نشان می‌دهد قیمت روغن‌های بکر عرضه مستقیم در میادین میوه و تره‌بار که با دستگاه‌های پرس مستقر در این مراکز تهیه می‌شود به‌شدت بالا رفته به‌طوری که قیمت هر شیشه 500میلی‌لیتری روغن بادام شیرین به 220هزار تومان رسیده است. روغن کنجد که به‌طور معمول پرمصرف‌ترین روغن برای مصرف‌کنندگان دارای رژیم‌های تغذیه‌ای است با قیمت 60هزار تومان عرضه می‌شود و روغن هسته انگور نیز که در چند سال اخیر به جمع روغن‌های پر تقاضا پیوسته، لیتری 160هزار تومان قیمت خورده است. براساس نرخنامه میادین میوه ‌و تره‌بار تهران، روغن مغز فندق با قیمت حدود 600هزار تومانی برای هر لیتر، گران‌قیمت‌ترین روغن عرضه شده محسوب می‌شود. نام و قیمت انواع روغن‌های استحصالی در میادین میوه و تره‌بار در جدول ذیل آمده است.
علاوه بر روغن، انواع کره بکر و تصفیه نشده نیز در بعضی از میادین میوه و تره‌بار از آجیل چرخکرده با دستگاه استحصال می‌شود که این محصولات در مقایسه با انواع کارخانه‌ای آن قیمت به‌مراتب مناسب‌تری دارد. با این حال با توجه به گرانی آجیل، قیمت این محصولات نیز بسیار بالاست. براساس نرخ‌نامه سازمان میادین میوه و تره‌بار در میان انواع کره‌های تصفیه نشده، کره مغز بادام زمینی پایین‌ترین قیمت را دارد و کره مغز پسته گران‌ترین است. هر کیلو کره بادام زمینی که پرمصرف‌ترین و به‌صرفه‌ترین کره آجیلی محسوب می‌شود، 96هزار تومان در نرخنامه قیمت خورده که انواع شرکتی این محصول در سوپرمارکت‌ها دوبرابر این قیمت به فروش می‌رسند. هر کیلو کره مغز پسته نیز با قیمت 440هزار تومان به فروش می‌رسد. بر همین اساس قیمت کره مغز فندق با هر کیلو 310هزار تومان، کره مغز بادام درختی شیرین هر کیلو 250هزار تومان و کره مغز گردوی سفید، هرکیلو 240هزار تومان تعیین شده و کره کنجد هم هر کیلو 76هزارو500تومان به فروش می‌رسد.


 

این خبر را به اشتراک بگذارید