• پنج شنبه 6 اردیبهشت 1403
  • الْخَمِيس 16 شوال 1445
  • 2024 Apr 25
دو شنبه 27 آذر 1396
کد مطلب : 1423
+
-

برنج کاسه‌ای

سفره ایرانی
برنج کاسه‌ای

سفره ایرانی: برای تهیه برنج کاسه‌ای آذری پیاز را سرخ می‌کنیم. کمی زعفران به آن می‌زنیم و برنج خیس خورده را اضافه می‌کنیم.

تخم گشنیز، زردچوبه، دارچین، پودر کاری و نمک را اضافه می‌کنیم و کمی تفت می‌دهیم. کمی روغن اضافه می‌کنیم. هویج و نخودفرنگی و ذرت آب‌پز را اضافه می‌کنیم. سپس کمی از خلال بادام و زرشک را می‌افزاییم و با 3 لیوان آب می‌پزیم.

مرغ را هم جداگانه می‌پزیم. در یک ظرف بزرگ کمی زرشک و بادام ریخته و سپس لایه‌لایه مخلوط برنج و مرغ پخته را اضافه می‌کنیم و در فر 180 درجه به مدت نیم ساعت می‌پزیم.  

این خبر را به اشتراک بگذارید