سفره ایرانی
برنج کاسهای
سفره ایرانی: برای تهیه برنج کاسهای آذری پیاز را سرخ میکنیم. کمی زعفران به آن میزنیم و برنج خیس خورده را اضافه میکنیم.
تخم گشنیز، زردچوبه، دارچین، پودر کاری و نمک را اضافه میکنیم و کمی تفت میدهیم. کمی روغن اضافه میکنیم. هویج و نخودفرنگی و ذرت آبپز را اضافه میکنیم. سپس کمی از خلال بادام و زرشک را میافزاییم و با 3 لیوان آب میپزیم.
مرغ را هم جداگانه میپزیم. در یک ظرف بزرگ کمی زرشک و بادام ریخته و سپس لایهلایه مخلوط برنج و مرغ پخته را اضافه میکنیم و در فر 180 درجه به مدت نیم ساعت میپزیم.
در همینه زمینه :