دبیر انجمن صنایع فرآوردههای گوشتی ایران از کاهش ۳۰ درصدی مصرف سوسیس و کالباس با شیوع کرونا در کشور خبر داد.
130هزار تومان
قیمت فرآوردههای تولید شده از مرغ در محل کارخانه ۳۶ تا ۹۰ هزار تومان است که برای مصرفکننده با احتساب ۲۵ درصد سود توزیعکننده و مالیات بر ارزش افزوده این عدد به ۴۵ تا ۱۳۰ هزارتومان میرسد.
270هزار تومان
همچنین فرآوردههای گوشتی تولید شده از گوشت گوساله نیز بسته به خلوص و کیفیت در کارخانه ۵۰ تا ۲۰۰ هزار تومان است که برای مصرفکننده معادل ۶۵ تا ۲۷۰ هزار تومان تمام میشود.
180هزار تومان
قیمت مرغ و گوشتی که در تولید این محصولات استفاده میشود از قیمت مرغ و گوشت استحصال نشده، بیشتر است، زیرا تولیدکننده مجبور است از مرغ با قیمت ۷۰ هزارتومان و ران گوساله با قیمت هر کیلو ۱۸۰ هزارتومان استفاده کند.
سه شنبه 30 شهریور 1400
کد مطلب :
141144
لینک کوتاه :
newspaper.hamshahrionline.ir/gJjAl
+
-
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به روزنامه همشهری می باشد . ذکر مطالب با درج منبع مجاز است .
Copyright 2021 . All Rights Reserved