سفره ایرانی
اناربیج
سفره ایرانی: اناربیج غذای معروف گیلانی در بیشتر رستورانهای این استان سرو میشود.
برای تهیه اناربیج به گردو، سبزی قورمه، آبغوره، رب انار، گوشت چرخکرده، پیاز، نمک، فلفل و زردچوبه نیاز است. ابتدا رب انار، آبغوره و گردوی ساییده شده را در یک ظرف به همراه آب مخلوط کنید تا خوب حل شوند.
سبزی را جداگانه سرخ و با گردو مخلوط کنید. گوشت چرخکرده را به همراه پیاز رندهشده و نمک و فلفل با یکدیگر ترکیب و پس از پخت به مدت 30 دقیقه، آن را با سبزی و گردو ترکیب کنید تا بعد از 3 ساعت روی حرارت گاز آماده شود.
در همینه زمینه :