• شنبه 6 مرداد 1403
  • السَّبْت 20 محرم 1446
  • 2024 Jul 27
یکشنبه 26 آذر 1396
کد مطلب : 1287
+
-

اناربیج

سفره ایرانی
اناربیج

سفره ایرانی: اناربیج غذای معروف گیلانی در بیشتر رستوران‌های این استان سرو می‌شود.

برای تهیه اناربیج به گردو، سبزی قورمه، آبغوره، رب انار، گوشت چرخ‌کرده، پیاز، نمک، فلفل و زردچوبه نیاز است. ابتدا رب انار، آبغوره و گردوی ساییده شده را در یک ظرف به همراه آب مخلوط کنید تا خوب حل شوند.

سبزی را جداگانه سرخ و با گردو مخلوط کنید. گوشت چرخ‌کرده را به همراه پیاز رنده‌شده و نمک و فلفل با یکدیگر ترکیب و پس از پخت به مدت 30 دقیقه، آن را با سبزی و گردو ترکیب کنید تا بعد از 3 ساعت روی حرارت گاز آماده شود.  

 

این خبر را به اشتراک بگذارید
در همینه زمینه :