«شیوه تهیه پنیر لیقوان در فهرست آثار ملی کشور» ثبت شد. این خبر را مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی آذربایجانشرقی اعلام کرد و گفت: این محصول از مهمترین ظرفیتهای گردشگری غذا در آذربایجان شرقی و کشور محسوب میشود که حاصل زحمات نسلهای متمادی از مردم خوش ذوق روستای لیقوان است و طبق گفته گذشتگان، تولید پنیر بیش از صدها سال قبل بین مردم این منطقه رایج بوده و به همینخاطر میتوان پنیر لیقوان را یکی از بهترین پنیرهای ایران و جهان دانست که از شیر گوسفند نژاد قزل بهدست آمده است.
اثری ملی به نام پنیر لیقوان
در همینه زمینه :