«شیوه تهیه پنیر لیقوان در فهرست آثار ملی کشور» ثبت شد. این خبر را مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی آذربایجانشرقی اعلام کرد و گفت: این محصول از مهمترین ظرفیتهای گردشگری غذا در آذربایجان شرقی و کشور محسوب میشود که حاصل زحمات نسلهای متمادی از مردم خوش ذوق روستای لیقوان است و طبق گفته گذشتگان، تولید پنیر بیش از صدها سال قبل بین مردم این منطقه رایج بوده و به همینخاطر میتوان پنیر لیقوان را یکی از بهترین پنیرهای ایران و جهان دانست که از شیر گوسفند نژاد قزل بهدست آمده است.
یکشنبه 3 اسفند 1399
کد مطلب :
125021
لینک کوتاه :
newspaper.hamshahrionline.ir/Kr2lG
+
-
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به روزنامه همشهری می باشد . ذکر مطالب با درج منبع مجاز است .
Copyright 2021 . All Rights Reserved