بهرغم اعلام ستاد تنظیم بازار مبنی بر ثبات قیمتها تا انتهای فروردین ماه امسال، برخی رستورانها و اغذیهفروشیها در منوی خود افزایش قیمت اعمال کردهاند اما مسئولان این بخش تأکید دارند که رستورانها تاماه رمضان حق افزایش قیمت ندارند. رئیس اتحادیه چلوکباب و چلو خورش به ایسنا، گفت: قیمت منوی رستورانها با توجه به خدمات ارائه شده از سوی آنها در 3درجهبندی تعیین شده و حق افزایش قیمت را ندارند. همچنین افزایش قیمت در صنوف خدماتی بهویژه رستورانها قابلقبول نیست، زیرا در شرایط فعلی قدرت خرید مردم کاهش یافته و از حجم مشتریان کاسته خواهد شد. ناصر حسینی با بیان اینکه آخرین بازنگری قیمت در صنف چلوکباب و چلوخورش مربوط به 3ماه گذشته و در ابتدایماه رمضان سالجاری قیمتها مجددا بازنگری خواهد شد، افزود: رستورانها به رعایت قیمتهای جدید تا ابتدایماه رمضان سال آینده ملزم هستند. همچنین رئیس اتحادیه اغذیه فروشان اعلام کرد: واحدهای صنفی اغذیه فروش که دارای 3رسته اغذیه سرد و گرم، پیتزا و عمده فروشان سوسیس و کالباس هستند، مشمول قیمتگذاری مصوب نمیشوند و در رعایت قیمتگذاری تنها اتحادیه با توجه به کیفیت مواداولیه و خدمات واحدهای صنفی بر قیمت اعلام شده در واحد صنفی نظارت دارد. اسدالله احمدی شهریور، افزود: در سطح شهر تهران بیش از 2700واحد صنفی دارای پروانه کسب وجود دارد که این تعداد واحد شرایط رقابتی را ایجاد نکرده است، از اینرو رستورانها با توجه به قدرت خرید مردم و فضای رقابتی قیمت منو خود را تعیین میکنند و اگر قیمتها باب میل مردم نباشد واحدهای صنفی دچار ضرر و زیان میشوند.
دو شنبه 27 فروردین 1397
کد مطلب :
12248
لینک کوتاه :
newspaper.hamshahrionline.ir/mYN0
+
-
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به روزنامه همشهری می باشد . ذکر مطالب با درج منبع مجاز است .
Copyright 2021 . All Rights Reserved