• جمعه 7 اردیبهشت 1403
  • الْجُمْعَة 17 شوال 1445
  • 2024 Apr 26
سه شنبه 18 آذر 1399
کد مطلب : 118129
+
-

پیتزا زباله، محصولی جدید از یک استارت‌آپ

استارت‌آپ Shuggie’s Pizza که دفتر مرکزی آن در شهر سانفرانسیسکو واقع شده و قرار است در بهار2021افتتاح شود، در حال جمع‌آوری سرمایه است تا مفهوم جدیدی از پیتزافروشی را با منویی از پیتزاهایی ساخته شده از ضایعات مواد غذایی، ارائه کند. «پای زباله» دقیقا پیتزای است که با مواد دور ریخته‌شده مانند سیرابی، دانه‌های مصرف‌شده در ساخت نوشیدنی‌های مختلف و... تهیه می‌شود. به گزارش تک‌کرانچ، این استارت‌آپ در اصل از ایده شرکت «ترشی زشت» استفاده کرده است. شرکتی که کارش ساخت ترشی است و محصولات خود را از مواد دور ریخته شده و قطعات گیاهی مانند دانه‌های هویج و... تولید می‌کند. سرآشپز دیوید مورفی و کایلا آبه که سابقه بسیاری در کشاورزی پایدار دارد، حدود 2 سال پیش پس از ملاقات و همکاری در بازار کشاورزان، شرکت Ugly Pickle یا همان ترشی زشت را با یکدیگر راه‌اندازی کردند. آنچه به‌عنوان راهی برای حمایت از همکاران کشاورز خود با خرید محصولات دورریز آنها شروع شده بود، درنهایت به یک شرکت ساخت ترشی تبدیل شد و پیغامی در راستای تأثیر بر تغییرات آب و هوا از طریق کاهش ضایعات مواد غذایی را صادر کرد. حالا این 2 نفر، قصد دارند نسل جدید خدمات‌شان را با افتتاح استارت‌آپ Shuggie’s Pizzaارائه کنند. مورفی در این خصوص می‌گوید: «ضایعات مواد غذایی همیشه یک نقطه دردناک در سیستم غذایی ما بوده و این روشی مهم است که می‌توانیم تغییرات آب و هوایی را تحت‌تأثیر قرار دهیم. تغییر آب و هوا و کمک به کشاورزان، تمرکز ما در کنار ساخت چیزهای خوشمزه است. پرداختن به موضوعی مانند زباله‌های غذایی از طریق یک غذای خوشمزه مانند پیتزا، مسئله را بسیار قابل دسترس‌تر می‌کند. ما می‌خواهیم به مردم نشان دهیم، شما می‌توانید اتلاف غذا را در زندگی روزمره خود به حداقل برسانید. » هنگامی که Shuggie’s Pizza در 3ماهه نخست سال2021راه‌اندازی شود، منوی پیتزا، سالاد و نوشیدنی با ترکیباتی مانند ساقه و برگ از گیاهانی مانند هویج و گل کلم برای سالادها و سس‌های علفی و همچنین سیرابی و... تهیه خواهند شد. ضمن اینکه قرار است از گوجه فرنگی و فلفل دلمه‌ای که از مزارع ارگانیک محلی خریداری خواهد شد، استفاده شود. راه‌اندازی Shuggie’s در روزهای کرونایی شکل گرفت، اما این بحران موجب نشد تا مقامات این استارت‌آپ کارشان را متوقف و یا حتی کند کنند. آبه و مورفی علاوه بر ارائه یک چرخش منحصر به فرد در پیتزا، مدعی شده‌اند که هدف اصلی آنها این است که به مردم آموزش دهند که تأثیر انتخاب‌های غذایی آنها هر چند که کوچک باشد، می‌تواند تأثیر مثبتی روی محیط‌زیست داشته باشد.

این خبر را به اشتراک بگذارید