• جمعه 14 اردیبهشت 1403
  • الْجُمْعَة 24 شوال 1445
  • 2024 May 03
یکشنبه 9 آذر 1399
کد مطلب : 117195
+
-

سیل ناوشکن‌های ارتش در مسیر دریا

دفاعی
سیل ناوشکن‌های ارتش در مسیر دریا

 فرمانده نیروی دریایی ارتش در نشست خبری روز شنبه ‌خود به مناسبت روز نیروی دریایی گفت: در روزهای آینده نمایش دیگری از خودکفایی و ظرفیت‌های بومی ساخت تسلیحات دفاعی مرتبط با نیروی دریایی به نمایش گذاشته خواهد شد که در پیشانی آنها ساخت مجموعه‌ای از شناورهای سطحی است که ملت شریف ایران شاهد آن خواهند بود.
براساس گزارش ایرنا، دریادار حسین خانزادی از الحاق ناوشکن دنا به نیروی دریایی از نیمه اول دی‌ماه خبر داد و افزود: ناو موشک‌انداز زره که یک شناور بسیار پرسرعت، پرقدرت و با قابلیت مانور بالاست، تمام آزمایش‌های دریایی خودش را پشت سر گذاشته و همین هفته آمادگی الحاق به نیروی دریایی را دارد. ناوشکن دنا ساخت کامل وزارت دفاع و پشتیبانی جمهوری اسلامی ایران است که با نظارت و مشارکت نیروی دریایی تکمیل شده و زره شناوری است که به‌طور کاملاً بومی در کارخانجات نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران ساخته شده است.
فرمانده نیروی دریایی ارتش با بیان اینکه هر جا نیاز بوده ظرفیت‌های دفاعی کشور به سرعت توسعه یافته است، گفت: موشک‌انداز زره به همراه شناورهای دیگری از این دست که در سال ۱۴۰۴ به نیروی دریایی ملحق می‌شوند، ظرفیت جدیدی از توان دفاعی نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در ناوگان جنوب است.
او با اشاره به برنامه‌های نیروی دریایی در دریاهای آزاد از ۱۲سال قبل تاکنون گفت: استقرار کامل نیروی دریایی در منطقه شمال اقیانوس هند به شکلی که از حالت ماموریتی صرف خارج شود در دستور کار نیروی دریایی قرار گرفته است. در این راستا تاکنون۷۰ ناوگروه به شمال اقیانوس هند و خلیج عدن اعزام شده و ناوگروه هفتادویکم روزهای آینده اعزام می‌شود که معنای آن این است که این حضور باید از شکل ماموریتی خارج شود.
دریادار خانزادی با اشاره به اهمیت جایگزینی ظرفیت بنادر کشورهای دوست و همسایه با ناوهای بندری گفت: ناو دریایی ظرفیت بسیار خوبی برای حمل سوخت و آب و سایر آمادها در اختیار دارد به‌طوری که با یک ‌بار سوختگیری می‌تواند به همراه سایر ناوشکن‌هایی که او را همراهی خواهند کرد چندین بار دور کره زمین را بپیماید. لااقل بین ۸ تا ۱۰ بار می‌تواند این کار را انجام دهد البته به این معنی نیست که ما از امروز دور کره زمین راه می‌افتیم. او تمرکز اصلی در استفاده از این شناور را منطقه اقیانوس هند عنوان کرد و گفت: این شناور می‌تواند بدون محدودیت برای مدت‌های طولانی در منطقه شمال اقیانوس هند از ناوگان‌های نیروی دریایی پشتیبانی کند. فرمانده نیروی دریایی ارتش با بیان اینکه طی روزهای آینده این شناور به نیروی دریایی ملحق می‌شود، ‌تأکید کرد: این شناور می‌تواند معادلات تامین امنیت بومی توسط نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران را در منطقه شمال اقیانوس هند به نفع کشورهای منطقه و به نفع امنیت جمعی برهم بزند.
دریادار خانزادی درباره الحاق ناوچه دماوند به ناوگان شمال هم گفت: کار ساخت ناوشکن دماوند در ناوگان شمال به پایان رسیده است و دماوند حتما تا پایان سال آمادگی دریانوردی در دریای خزر را خواهد داشت.

این خبر را به اشتراک بگذارید