افزایش قیمت در بازار گوشت و مرغ
بررسی قیمت گوشت قرمز و مرغ در خردهفروشیهای سطح شهر تهران حاکی از سیر صعودی قیمت انواع مواد پروتئینی است؛ البته میزان افزایش قیمت انواع گوشت قرمز و مرغ در فروشگاههای سطح شهر با مراکز عرضه تحت نظارت دستگاههای دولتی متفاوت است. به گزارش همشهری، قیمت گوشت مرغ در تهران از 7هزار و 350تا 8هزار و 900تومان در نوسان است اما میزان افزایش قیمت این فرآورده در شهرستانها بیش از شهر تهران است؛ بهنحوی که قیمت گوشت مرغ در روزهای آخر تعطیلات عید نوروز در برخی شهرستانهای استان اصفهان(اردستان) به 9هزار و 500تومان رسید. اما برخلاف گوشت مرغ، نبض قیمت گوشت قرمز در تهران نسبت به شهرستانها نیز تندتر میزند؛ بهنحوی که قیمت هر کیلوگرم گوشت شقه گوسفندی در شهر تهران از مرز 44هزار تومان عبور کرد قیمت هر کیلوگرم این فرآورده در برخی شهرستانها مانند اردستان هم از 34تا 36هزار تومان در نوسان است. همچنین قیمت انواع گوشت قرمز گوساله نسبت به یکماه قبل با افزایش محسوسی همراه بوده؛ بهنحوی که قیمت هر کیلوگرم ماهیچه گوساله به ۵۰ هزار تومان رسیده و نرخ گوشت استیکی بهعنوان گرانترین نوع گوشت قرمز به کیلویی ۶۰ هزار تومان و راسته گوساله به۵۱ هزار تومان افزایش یافته است. همچنین قیمت گوشت مخلوط گوساله با ۲۰۰۰تومان افزایش قیمت، به کیلویی ۴۰ هزار تومان رسیده و ران گوساله نیز کیلویی ۴۴ هزار و ۸۰۰ تومان قیمت دارد. انواع گوشت گوسفندی در تهران نیز با افزایش قیمت روبهرو شده؛ بهنحوی که نرخ شقه با گردن گوسفندی به کیلویی ۴۴هزار و ۸۰۰ تومان رسیده و فروشندگان، افزایش قیمت دام زنده نسبت به قبل را عامل گرانی انواع گوشت قرمز در سطح بازار تلقی میکنند. بررسی قیمت محصولات پروتئینی دامی نیز نشان میدهد که نرخ جگر سیاه گوسفندی با افزایش 5هزار تومانی به کیلویی ۶۱ هزار و ۸۰۰تومان و قیمت هر کیلوگرم کلهپاچه به کیلویی ۵۵هزار تومان افزایش یافته است.