سلام سوسیس
از یونان تا بندرپهلوی
ندا زندی
موج تغییر و تحول که به راه میافتد، حتی نوع خوردوخوراک و ذائقهها را تغییر میدهد. با اینکه احتمالا اغلب افراد گمان میکنند سوسیس غذایی محصول پیشرفتهای صنعتی و مدرنیزاسیون است، اما شواهدی وجود دارد که قدمت این غذای لذیذ را تا 500سال پیش از میلاد مسیح تخمین میزند. در ایران هم از سال1307 به همت یکی از اهالی روسیه به نام آفوناسو، سروکله سوسیس پیدا میشود. آفوناسو در کارگاهی کوچک و با وسایلی محدود برای ارامنه و فرنگیهای بندرپهلوی (بندرانزلی) به تولید سوسیس مشغول شد. تقریبا 2سال بعد بود که روس دیگری به نام لیشینیسکی کارخانه کوچکی در بندرپهلوی راه انداخت و در سالهای بعد آشنایی او با آرزومان آوانسیان به پایهگذاری صنعت تولید سوسیس و کالباس در ایران منجر شد.
در همینه زمینه :
سوپرمارکت