یک گزارش جدید حاکی از آن است که تا سال۲۰۴۰میلادی بخش عمده گوشت مصرفی مردم، گوشت پرورش یافته در آزمایشگاههاست.
به گزارش دیلیمیل، شرکت مشاورتی بینالمللی «ایتیکرنی» این گزارش را پس از مصاحبه با کارشناسان صنایع گوشت منتشر کرده است که پیشبینی کردهاند منبع ۶۰درصد از گوشتی که در سال۲۰۴۰ مصرف خواهیم کرد، یا گیاهی است یا در محفظههای ویژه پرورده میشوند.
این گوشتها از طریق رشد سلولی در «دستگاههای بزرگ فعل و انفعالات بیولوژیکی» تولید میشود.
چهار شنبه 11 تیر 1399
کد مطلب :
103857
لینک کوتاه :
newspaper.hamshahrionline.ir/yP6Gz
+
-
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به روزنامه همشهری می باشد . ذکر مطالب با درج منبع مجاز است .
Copyright 2021 . All Rights Reserved