مصرف شکر کرونا را مهلکتر میکند
نتیجه یک تحقیق جدید از محققان دانشگاه« مری کوئین» انگلیس نشان میدهد که نرخ مرگومیر نژاد آسیایی نسبت به دیگر نژادها به این دلیل بالاتر است که آنها در مصرف شکر افراط میکنند. به گزارش تک تایمز، ۲۷مؤسسه تحقیقاتی در سراسر انگلیس با همکاری چندین دانشگاه و ۲۶۰بیمارستان به یکدیگر پیوستند تا دریابند که آیا نژادِ یک شخص روی آسیب پذیری وی از کروناویروس (Coronaviruses) تأثیر میگذارد یا خیر. براساس اطلاعات ۳۵ هزار بیمار مبتلا به کووید- ۱۹ در سراسر انگلیس، آسیاییها تنها نژادی هستند که دارای بیشترین احتمال مرگ بر اثر ابتلا به این ویروس هستند. پروفسور« اوین هریسون» از دانشگاه ادینبرو میگوید: اهالی آسیای جنوبی آمار بیشتری در مرگ بر اثر ابتلا به کووید- ۱۹ در بیمارستانها دارند، اما ما تأثیر زیادی را در نژاد سیاه نمیبینیم. تحقیقات نشان میدهد ۲۹۰ نفر از هر ۱۰۰۰ سفیدپوستی که به درمان در بیمارستان نیاز دارند، میمیرند، درحالیکه از هر ۱۰۰۰ نژاد آسیایی که به درمان در بیمارستان نیاز دارند، ۳۵۰ نفر از بین میروند. بنابراین یکی از فاکتورهای مرگومیر در این نژاد مصرف بالای شکر و فراوردههای آن است.