• چهار شنبه 26 دی 1403
  • الأرْبِعَاء 15 رجب 1446
  • 2025 Jan 15
یکشنبه 18 خرداد 1399
کد مطلب : 102080
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/319AR
+
-

سارا قمی: فوتبال بلد نیستند می‌گویند ملی‌پوشیم

سارا قمی: فوتبال بلد نیستند می‌گویند ملی‌پوشیم

سارا قمی یکی از زنان ورزشکار ایرانی بود که در چالش معرفی قهرمانان شرکت کرد. قمی نوشته بود: «اولش فکر می‌کردم که قهرمانان جعلی فقط در رشته‌های فوتبال و فوتسال زیادشده، ولی متوجه شدیم که در خیلی از رشته‌های دیگر هم هستند.» این اعتراض به این معنا بود که در فضای مجازی بعضی‌ها هم مدعی‌اند بازیکن فوتبال و فوتسال هستند، بدون اینکه در این رشته‌ها فعال باشند. فوتبال و فوتسال مدال انفرادی ندارد و درحالی‌که فوتبال مردان در سطح آسیا هم نمی‌تواند به قهرمانی برسد، زنان چه ادعایی می‌توانند داشته باشند؟ این زنان مدعی‌اند که بازیکن تیم ملی هستند. این موضوع است که سارا قمی و دیگر همبازی‌هایش را ناراحت کرده است: «یکی دوسال است که من از این موضوع آزرده و ناراحتم. در فوتبال و فوتسال بازیکنانی هستند که ادعا می‌کنند بازیکنان تیم ملی هستند. بیشتر این اتفاق در فضای اینستاگرام می‌افتد. بازیکنانی که آماتور هستند، نه در مسابقه مهمی شرکت کرده‌اند و نه مقامی به‌دست آورده‌اند، مدعی‌اند که ملی‌پوش هستند.» این افراد بیشتر از بازیکنان تیم ملی معروف هستند؛ «شده من خودم جایی رفته‌ام و کسی من را نشناخته ولی بعد از اینکه متوجه شده‌اند من بازیکن فوتبالم، پرسیده‌اند فلان بازیکن را می‌شناسی؟ برایم جالب است که من را نمی‌شناسند ولی بازیکنی که جایی در تیم ملی نداشته را می‌شناسند.»
بیشتر این بازیکنان که ادعای ملی‌پوش‌بودن دارند، حتی فوتبال هم بلد نیستند. قمی می‌گوید: «بعضی‌ از آنها روزهای اولی که قرار بود تیم‌های ملی فوتبال یا فوتسال تشکیل شود، به اردو‌های تیم ملی دعوت شده‌ بودند ولی در همان 120نفر اول خط خورده بودند. همین یک دعوت دلیلی شده تا آنها خودشان را بازیکن تیم ملی بدانند. بعضی‌هایشان حتی گفته‌اند که در مسابقات مقدماتی جام‌جهانی، مقدماتی المپیک، مسابقات آسیایی و... هم بازی کرده‌اند. من خیلی از آنها را می‌شناسم ولی دوست ندارم که اسمی ببرم. 9-8نفر از بقیه شناخته‌شده‌تر هستند. حتی بعضی از خبرنگاران به من زنگ می‌زنند و می‌گویند فلان بازیکن را می‌شناسی؟ بعضی‌ از این افراد در مدرسه فوتبال شاگرد ما هستند، اما بیوگرافی‌اش را که می‌بینی، تصور می‌کنی که این دختر 10سال است عضو تیم ملی است.» 
قمی به‌راه‌افتادن چالش‌ معرفی قهرمانان را بهترین راه برای مقابله با این افراد می‌داند: «بعد از چالشی که به راه افتاد، بعضی‌ها خودشان را جمع کردند و بیوگرافی اینستاگرامشان را اصلاح کردند. انگیزه اصلی بیشتر آنها گرفتن فالوئر است. فوتبال و فوتسال ما دیده نمی‌شود. بعضی‌ها که دچار کمبود هستند، تلاش می‌کنند از هر طریقی که شده، دیده شوند. زنان فوتبالیست و فوتسالیست در رسانه‌ها نیستند و وقتی دیده نشوی، بقیه هم به‌ خودشان اجازه می‌دهند که دروغ بگویند و ادعای قهرمانی کنند.» 
بعضی‌ها معروف‌شدن قهرمانان جعلی را کم‌کاری خود بازیکنان می‌دانند. آنها می‌گویند چون بازیکنان ملی‌پوش کمتر در فضای مجازی فعال هستند، بقیه سوءاستفاده می‌کنند. قمی این حرف را قبول ندارد: «من نیازی به فعالیت ندارم. اگر در اینستاگرام هستم، برای این است که علم و اطلاعات فوتبالی‌ام را بالا ببرم. اسطوره‌های فوتبال مثل علی پروین و علی دایی با بازی‌هایشان شناخته شدند نه با تبلیغات خودشان. نسل آینده می‌تواند قهرمانان را تشخیص بدهد.» سارا قمی از بهترین‌های فوتبال زنان ایران است اما صفحه او در اینستاگرام 17هزار فالوئر دارد.

سارا قمی: اگر در اینستاگرام هستم، برای این است که علم و اطلاعات فوتبالی‌ام را بالا ببرم. اسطوره‌های فوتبال مثل علی پروین و علی دایی با بازی‌هایشان شناخته شدند نه با تبلیغات خودشان. نسل آینده می‌تواند قهرمانان را تشخیص بدهد

این خبر را به اشتراک بگذارید