• سه شنبه 29 مهر 1399
  • الثُّلاثَاء 3 ربیع الاول 1442
  • 2020 Oct 20
چهار شنبه 26 شهریور 1399
کد مطلب : 110262
+
-

فوت و فن بستنی خانگی

گرچه تابستان رو به پایان است اما هنوز هوا آنقدر گرم هست که بستنی یکی از خوراکی‌های محبوب بچه‌ها و بزرگ‌ترها باشد شما می‌توانید به‌راحتی در خانه بستنی درست کنید و هم بچه‌ها را خوشحال کنید و هم از هزینه‌ها بکاهید. 
  برای این کار ابتدا باید مواد مورد نیازتان را آماده کنید. یک لیوان شکر، 6 لیوان شیر، 2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو و یک قاشق غذاخوری سرپر ثعلب کل چیزی است که شما برای تهیه بستنی در خانه به آن نیاز دارید.
   برای تهیه بستنی شکلاتی ابتدا شیر را درون ظرفی مناسب بریزید و ظرف را روی حرارت گاز قرار دهید تا به خوبی گرم شود. سپس پودر کاکائو ، شکر و ثعلب را در ظرفی مناسب با یکدیگر مخلوط کنید.
   شیر را از روی حرارت شعله گاز بردارید و شکر را به‌صورت آرام آرام به شیر داغ بیفزایید و مخلوط شیر و شکر را هم بزنید تا به مخلوطی یکدست تبدیل و غلیظ و آبدار شود. توجه داشته باشید که اگر پودر کاکائو و ثعلب را با شکر مخلوط نکنید مخلوط این مواد در شیر داغ گلوله گلوله می‌شود.
   در مرحله بعدی بعد از خنک شدن مایع بستنی آن را به‌مدت چند ساعت درون فریزر قرار دهید تا به‌خوبی بسته شود. بعد از اینکه بستنی به‌طور کامل بسته شد آن را از فریزر بیرون آورید و با کمک چاقویی مناسب بستنی را به قسمت‌هایی کوچک تقسیم کنید.
   تکه‌های بستنی شکلاتی را درون غذاساز بریزید و آنها را میکس کنید (اگر غذاساز ندارید می‌توانید از هر وسیله دیگری برای میکس بستنی استفاده کنید.) البته میکس کردن بستنی فشار زیادی را به موتور دستگاه وارد می‌کند بنابراین بهتر است در هر مرحله مقدار کمی از بستنی را میکس کنید.
   اگر بستنی‌ساز در دسترس دارید می‌توانید مایع بستنی را درون بستنی ساز بریزید تا به آرامی به بستنی تبدیل شود.
   در مرحله آخر دستور تهیه بستنی شکلاتی مایع بستنی میکس شده را درون فریزر قرار دهید تا خودش را بگیرد و بستنی آماده شده را درون ظرف مناسبی برای سرو قرار دهید و با کمک سس شکلات و شوکو رول و … بستنی را تزئین کنید.

این خبر را به اشتراک بگذارید