به هر گوشه و کنار این کرهخاکی دقت کنید، میبینید که سالهاست نمایشگاههای بینالمللی کتاب به مراکزی مهم برای جریانسازی در بازار این حوزه تبدیل شدهاند.
شمارس معکوس علاقهمندان به کتاب و اهالی قلم برای شروع کار سی وچهارمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران به پایان رسید و درهای نمایشگاه از روز گذشته به روی عموم مردم باز شده است.
یکی از ترسناکترین و هیجانانگیزترین وسایل تفریحی جهان برای آنهایی است که دوست دارند آدرنالین خونشان به بالاترین حد ممکن برسد و اوج هیجان را تجربه کنند، پلهای معلق شیشهای است که به گردشگرانش حال و هوای متفاوت میبخشد و آنها را به نوعی با ترسها و هیجاناتشان به چالش میکشد.
دغدغههای فرهنگیاش باعث شده تا به دوردستترین و محرومترین نقاط کشور برود و کتاب بهدست کودکان بلوچ بدهد. پروانه سریع تهران، بانویی است که بعد از علاقهمندی به کتاب و کتابخوانی و تأثیر مثبتی که از مطالعه در زندگیاش گرفته، از سالها پیش ترویج و تبلیغ این رفتار و فرهنگ را در میان مردم شروع کرده است.
آنهایی که اهل موزهگردی و علاقهمند به این بخش هستند، اینجا را بیشترجایی با عنوان یک موزه میشناسند اما حالا پس از چند مرحله بازسازی و مرمت به یک مجموعه فرهنگی- موزهای تغییر کرده و در ۳ بخش میزبان بازدیدکنندگان است.
هوای بهار جان میدهد برای گشت و گذارهای آخر هفته، وقتی خسته از یک هفته کار و تلاش، دلمان میخواهد چند ساعتی از شهر بیرون بزنیم و هوایی عوض کنیم و چه مقصدی بهتر و زیباتر و البته نزدیکتر از روستای بوجان که در 5کیلومتری شهر لواسان و محدوده شمیرانات تهران قرار دارد .
در عصر صفوی و دوره قاجار انگلیسیهای بسیاری در پوشش جهانگرد به ایران آمدند و بیشتر آنها به قصد نفوذ به دربار و نزدیک شدن به مقامات حکومتی عزم سفر به ایران را داشتند اما سفر برخی از آنها ختم بخیر نشد.
در میان شلوغیها، ترافیک و سروصدای خیابانهای پایتخت، پاتوقهای گردشگری بهویژه بوستانهای زیبا با چشماندازهای فوقالعاده در این شهر بهچشم میآید که محل مناسبی برای تفریح و استراحت و استشمام هوای تازه هستند.
راستش را بخواهید اگر برای باخبرشدن از میزان مطالعه ما ایرانیها، سراغ اعداد و ارقامی که مراکز پژوهشی و آماری منتشر کردهاند بروید، با خبرهای خوبی مواجه نمیشوید!