قیمت نچسب ظروف در بازار تفلون
پزشکان و کارشناسان بهداشت تغذیه معتقدند تمامی ظروف فلزی، اگر از فلزات سنگین ساخته شده باشند در مواجهه با مواد غذایی عوارض نسبتا زیادی بر سلامت دارند. با این حال استیل و روی میتوانند مناسبترین ظروف برای پختوپز مواد غذایی، بهخصوص سبزیجات باشند
شکی نیست که آشپزی شیک و آسان با ورود ظروف تفلون به آشپزخانهها شروع شد. تا پیش از آن آشپزی در قابلمههای مسی، رویی و لعابی انجام میشد و گرچه برای پخت غذاهای مایع مثل سوپ و آش مشکل خاصی وجود نداشت ولی از پلوها و ماکارونیها و کوکوهای قالبی هم خبری نبود.