عباس عادتهای عجیبی داشت. سر درس انشای آقای قهرمانی طی متنی شاعرانه با وجود صدای قهقهه بچهها، به همه قول داد روزی به رنگینکمان دست بزند و پس از خیس شدن گونههایش با بارانی گرم، ابر کوچکی را بغل کند.
تهران، انگار تبدیل به شهری عصبی شده که شهروندانش، با کوچکترین تنش، سریع خشمگین میشوند. چرا چنین شده و آستانه تحمل شهروندان پایین آمده؟ مریم رامشت، روانشناس و مدرس دانشگاه به این پرسش پاسخ داده است.
جوبالاند: محمد ابوعبدالله، رهبر نیروهای الشباب در سومالی با اذعان به این موضوع که کیسههای پلاستیکی تهدیدی «جدی» برای انسانها و حیوانات هستند، استفاده از این کیسهها را محدود کرد
بمبئی: مقامات هند میگویند بر اثر انتشار فیلمهای جعلی و شایعاتی که در شبکهاجتماعی واتساپ دست بهدست شده در چند هفته گذشته بیش از ۲۵ نفر کشته شدهاند.
معلمی به علت لکنت کاف را تاف میگفت. از این رو شاگرد نیز تاف شنیده و همان را ادا میکرد. معلم عصبانی میشد و میگفت: «من میگویم تاف، تو نگو تاف، بگو تاف!»
من فوری میزدم به کوه، آن بالا توی بیشهها قایم میشدم و چند روز همانجا میماندم. هیچی نداشتم بخورم، غیر از سبزی و علف. گاهی اوقات ناچار میشدم فقط نصفهشب از خانه بزنم بیرون.