مصرف منظم صبحانه و 2 تا 3 میانوعده برای تامین انرژی روزانه را فراموش نکنید.
استفاده از عسل برای تقویت سیستم ایمنی و مهار سرفه.
استفاده از منابع غذایی ویتامین C مانند مرکبات بهدلیل خاصیت آنتیاکسیدانی.
مصرف موز یا زنجبیل در مواردی که حالت تهوع وجود دارد.
استفاده از منابع غذایی ویتامین A که سبب حفظ یکپارچگی مخاط تنفسی میشود؛ مانند زرده تخممرغ و گوشت و ماهی.
اضافه کردن مقداری پودر سبوس خوراکی به غذاهایی همچونآش، سوپ یا سالاد برای جلوگیری از یبوست.
مصرف روزانه میوه و سبزی تازه یا سبزی آبپز.
اضافه کردن سیر، پیاز و زنجبیل به غذاها که به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک میکند.
استفاده از زردچوبه در تهیه غذا بهعلت خاصیت ضدالتهابی.
مصرف سوپ و آش داغ.
استفاده از منابع کربوهیدرات پیچیده و نشاستهای همچون برنج، سیبزمینی و نان سبوسدار.
استفاده از روغن گیاهی یا نباتی شامل آفتابگردان و سویا بهمنظور تامین بخشی از انرژی مورد نیاز روزانه و تامین برخی اسیدهای چرب ضروری.
مصرف مقادیر زیاد مایعات مانند آب، آبمیوه طبیعی و آب سبزیهای تازه.
دو شنبه 15 اردیبهشت 1399
کد مطلب :
99879
لینک کوتاه :
newspaper.hamshahrionline.ir/2kWlz
+
-
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به روزنامه همشهری می باشد . ذکر مطالب با درج منبع مجاز است .
Copyright 2021 . All Rights Reserved