• سه شنبه 16 خرداد 1402
  • الثُّلاثَاء 17 ذی القعده 1444
  • 2023 Jun 06
پنج شنبه 24 اسفند 1396
کد مطلب : 9943
+
-

پروفسورِ شاکی

پروفسورِ شاکی

سرمربی پرسپولیس این روزها کم طاقت شده  است. قهرمان بلامنازع لیگ و قدرت اول فوتبال ایران در 3‌سال گذشته بعد از باخت داربی، به‌شدت از سوی هواداران تحت فشار قرار گرفت. تلاش ارگان باشگاه برای مرتبط کردن باخت با پنالتی‌های سوخته بی‌حاصل بود و برانکو از این فشارها متحیر شده بود. او باور نمی‌کرد بعد از 2‌سال یکه‌تازی و دبل قهرمانی به‌خاطر باخت به استقلال، این‌طور شماتت شود. حیرت و ناراحتی برانکو آن‌چنان زیاد بود که در یک گفت‌وگو با کنایه گفت:« اگر توپ وریا 10‌سانت آن‌طرف‌تر بود، الان من خدا بودم». به هر حال 2‌برد آسیایی بعد از باخت داربی و پررنگ شدن شانس صعود از گروه باعث شده تا جنجال‌های ناشی از آن شکست کمرنگ شود. هر‌چند به‌نظر می‌رسد سرمربی قرمزها هنوز از فشارها و اعتراض‌ها دل‌چرکین است. او در جریان بازی با الوصل چند‌بار از کوره در رفت و رفتارهای هیجانی متفاوت از گذشته از خود بروز داد.

    تشویق مسلمان
برای برانکو حمایت هواداران پرسپولیس از یک بازیکن‌خاص خیلی عجیب نیست. او فصل گذشته این موضوع را در مورد رامین رضائیان هم تجربه کرده بود. اما برانکو این فصل به مسلمان بازی نمی‌دهد آن‌هم به دلیلی که خودش می‌داند. این موضوع باعث شد تا در بازی رفت پرسپولیس برابر الوصل هواداران پرسپولیس از دقیقه‌60 دیگر کاری به بازی نداشته باشند و به تشویق مسلمان بپردازند و همین موضوع باعث شد تا برانکو عصبانی شود و این بازیکن را چند دقیقه بعد به بازی فرا بخواند اتفاقی که چندان باب‌میل خودش نبود و تنها به خاطر هواداران این کار را کرد. اما در بازی سه‌شنبه شب هواداران حاضر در دبی بار دیگر از برانکو خواستند که مسلمان را بازی بدهد اما این‌بار برانکو دیگر توجهی به هواداران نکرد و با بازی دادن به منشا، نوراللهی و مصلح آن‌طور که خودش می‌خواست به بازی پایان داد.
 
   مهندس هم شاکی است
دومین سکانس بازی مربوط به لحظه‌ای بود که داور چینی بازی پرسپولیس-‌ الوصل سوت پایان بازی را به‌صدا در آورد. محسن مسلمان که در نیم‌فصل اول به‌عنوان بهترین هافبک گلساز لیگ خود را معرفی کرد حالا در نیم‌فصل دوم از چشم برانکو افتاده تا حتی برای دقایقی‌کوتاه هم بازی نکند. مسلمان در بازی برابر الوصل از روی نیمکت بار‌دیگر بازی را آغاز کرد و از همان ابتدا سعی کرد خود را  خوشحال نشان دهد و حتی در دقایقی از بازی هم به ماساژ دادن مدیر رسانه‌ای تیم مشغول شد که در نوع خودش بسیار جالب بود. با این حال در پایان بازی مسلمان با کوبیدن بطری‌آب به زمین، راهی رختکن شد تا نشان دهد دیگر صبرش لبریز شده است.

    خشم بعد از پیروزی
برانکو در پایان بازی به‌شدت عصبانی بود. فشار هواداران برای بازی دادن به مسلمان و در عین حال بازی ضعیف منشا. او در ابتدای نیمه‌اول با مصدومیت امیری مجبور شد منشا را به زمین بفرستد. مهاجم نیجریه‌ایی نزدیک به یک‌ساعت فرصت نمایش توانایی‌هایش را داشت اما با بیخیالی و بی‌مسئولیتی عجیبی بازی می‌کرد که واکنش عصبی برانکو را نیز به‌دنبال داشت. او در فصل‌جاری به‌دلیل نبود جایگزین نتوانست مهاجمانش را نیمکت نشین کند اما عملکرد منشا آن‌چنان ضعیف بود که به خاطرش دست به تغییر سیستم بزند یا وحید امیری را یک خط جلوتر بیاورد. عصبانیت شدید پروفسور و واکنش‌های عجیبش اما نشان داد که از آرامش گذشته او خبری نیست. 

این خبر را به اشتراک بگذارید