دستگیری عامل 2 قتل در چراگاه پس از یک هفته
مردی که در جریان درگیری بر سر چراگاه دام، فرمانده یگان حفاظت امور اراضی استان فارس و برادرش را به قتل رسانده بود یک هفته پس از وقوع جنایت دستگیر شد.
به گزارش همشهری، هفته گذشته اعضای 2 طایفه بر سر مراتع چراگاه دام در یکی از روستاهای شهرستان ممسنی با یکدیگر دچار اختلاف شدند. با اینکه چند نفر قصد پادرمیانی برای پایان دادن به این اختلافات را داشتند، اما این تلاشها به جایی نرسید و کار به درگیری دسته جمعی بین اعضای این 2 طایفه کشید. در این درگیری دهها نفر با چوب و چماق به جان یکدیگر افتادند. در این بین امید رستمی، فرمانده یگان حفاظت امور اراضی استان فارس و برادرش بههمراه 2 نفر دیگر بهشدت مصدوم و به بیمارستان منتقل شدند. شدت جراحات رستمی و برادرش به حدی بود که جان خود را از دست دادند و 2 مصدوم دیگر تحت مداوا قرار گرفتند.
بهدنبال این درگیری خونین، تحقیقات برای شناسایی عاملان آن آغاز شد. شواهد بهدست آمده حاکی از آن بود که عامل قتل برادران رستمی یک نفر است که با شناسایی هویت متهم اصلی، وی توسط پلیس دستگیر شد.
سردار رهامبخش حبیبی، فرمانده انتظامی استان فارس در اینباره به پایگاه خبری پلیس گفت: مأموران انتظامی با انجام رصدهای اطلاعاتی و تحقیقات فنی و تخصصی موفق شدند در این خصوص 2نفر از عوامل درگیری را شناسایی و دستگیر کنند. وی ادامه داد: قاتل در همان لحظات اولیه درگیری متواری شده بود که پلیس با برنامهریزی عملیاتی و پوشش امنیتی مناسب در سطح استان فارس توانستند وی را دستگیر کنند. فرمانده انتظامی استان فارس در ادامه گفت: متهم به قتل پس از بازجوییهای اولیه و تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی به دستگاه قضایی معرفی شد و تحقیقات در اینباره همچنان ادامه دارد.