• دو شنبه 17 اردیبهشت 1403
  • الإثْنَيْن 27 شوال 1445
  • 2024 May 06
چهار شنبه 27 آذر 1398
کد مطلب : 90637
+
-

خوراکی‌های کاهش حمله قلبی

سلامت
خوراکی‌های کاهش حمله قلبی


نتایج تازه‌ترین بررسی‌ها حاکی از آن است ‌که مصرف فلفل قرمز به میزان 4بار در طول یک هفته، احتمال ابتلا به حمله قلبی را به‌میزان قابل‌توجهی کاهش می‌دهد. به‌گزارش دیلی‌میل، دانشمندان ایتالیایی در پژوهش‌های خود دریافتند، صرف‌نظر از اینکه رژیم غذایی افراد تا چه حد سالم است، خوردن فلفل قرمز می‌تواند آنها را از بیماری قلبی در امان نگه دارد. محققان با تحت نظر قرار دادن ۲۳هزار نفر و به‌مدت ۸سال درمصرف فلفل دریافتند، مصرف مداوم فلفل قرمز می‌تواند احتمال ابتلا به بیماری قلبی را تا 40درصد کاهش دهد. به‌گفته کارشناسان علمی، خاصیت ضد‌التهابی فلفل به سلامت قلب کمک می‌کند؛ افرادی که علاوه بر مصرف فلفل، در رژیم غذایی خود از میوه، سبزی، حبوبات، ماهی و چربی‌هایی مانند روغن زیتون استفاده می‌کنند نه‌تنها به سلامت قلب بلکه به حفظ خود از بیماری‌ها کمک می‌کنند.

این خبر را به اشتراک بگذارید