• جمعه 14 اردیبهشت 1403
  • الْجُمْعَة 24 شوال 1445
  • 2024 May 03
چهار شنبه 6 آذر 1398
کد مطلب : 88907
+
-

هشدار درباره مسمومیت بوتولینیوم


یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی درباره مسمومیت بوتولینیوم ناشی از مصرف غذاهای آلوده هشدار داد.  به گفته وی، بوتولینیوم بر اثر مصرف غذاهایی که حاوی سم باکتریایی هستند ایجاد می‌شود و منبع اصلی آن باکتری‌های کنسروها و ترشی‌ و شور‌های خانگی هستند. به گزارش باشگاه خبرنگاران، کنسرو‌هایی که باد کرده‌اند یا مواد‌غذایی تخمیری، دودی و به‌طورکلی غذاهای نگهداری شده مانند سیر و پنیر مانده می‌تواند موجب تولید این نوع سم شوند. غذاهای گرمی که بیش از ۴ ساعت در دمای اتاق مانده باشند، قابل خوردن نیستند، زیرا باکتری‌های سم بوتولینیوم درآنها به راحتی رشد می‌کنند خطر نوع دیگری از این سم متوجه نوزادان است که ممکن است در اثر مصرف عسل ایجاد شود.

این خبر را به اشتراک بگذارید
در همینه زمینه :