یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی درباره مسمومیت بوتولینیوم ناشی از مصرف غذاهای آلوده هشدار داد. به گفته وی، بوتولینیوم بر اثر مصرف غذاهایی که حاوی سم باکتریایی هستند ایجاد میشود و منبع اصلی آن باکتریهای کنسروها و ترشی و شورهای خانگی هستند. به گزارش باشگاه خبرنگاران، کنسروهایی که باد کردهاند یا موادغذایی تخمیری، دودی و بهطورکلی غذاهای نگهداری شده مانند سیر و پنیر مانده میتواند موجب تولید این نوع سم شوند. غذاهای گرمی که بیش از ۴ ساعت در دمای اتاق مانده باشند، قابل خوردن نیستند، زیرا باکتریهای سم بوتولینیوم درآنها به راحتی رشد میکنند خطر نوع دیگری از این سم متوجه نوزادان است که ممکن است در اثر مصرف عسل ایجاد شود.
هشدار درباره مسمومیت بوتولینیوم
در همینه زمینه :