تولید و عرضه مرغ رتبهبندی در گیلان همزمان با سراسر کشور از طریق ویدئوکنفرانس به مناسبت روز ملی دامپزشکی و با ارتقانامه کیفیت بهداشتی به یکی از صاحبان کشتارگاه صنعتی آغاز شد.به گزارش مهر، مدیر کل دامپزشکی گیلان در حاشیه این مراسم با اشاره به اینکه اعطای رتبه A و A+ به کشتارگاهها امکان صادرات را میدهد، اظهار کرد: تاکنون ۱۴ استان موفق به دریافت ارتقانامه کیفیت بهداشتی در تولید و عرضه مرغ شدهاند.
«سهراب عاقبتی» به فعالیت 7 کشتارگاه در گیلان اشاره کرد و افزود: از این تعداد تاکنون 3 کشتارگاه در شهرستانهای رشت، صومعهسرا و رودبار موفق به دریافت رتبه A شدند.وی ادامه داد: این کشتارگاهها فقط از نظر شیوه و تکنیک تولید و توزیع مرغ با سایر کشتارگاهها متفاوت هستند وگرنه از نظر بهداشتی تمام کشتارگاهها در یک سطح قرار دارند. براساس این طرح و با در نظر گرفتن نوع تجهیزات و امکانات، کشتارگاهها به درجه A+، A و B تقسیمبندی میشوند.عاقبتی افزود: بستهبندی و عرضه مرغ کامل و نیز قطعهبندی شده در قالب رتبههای A+، A و B به ترتیب با رنگ سبز، آبی و نارنجی خواهد بود.
سه شنبه 16 مهر 1398
کد مطلب :
83703
لینک کوتاه :
newspaper.hamshahrionline.ir/lj86
+
-
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به روزنامه همشهری می باشد . ذکر مطالب با درج منبع مجاز است .
Copyright 2021 . All Rights Reserved