• دو شنبه 17 اردیبهشت 1403
  • الإثْنَيْن 27 شوال 1445
  • 2024 May 06
یکشنبه 31 شهریور 1398
کد مطلب : 79911
+
-

فراوری مناسب بر کیفیت برنج موثر است

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: فراوری مناسب برنج در ارتقای کیفیت این محصول موثر است.به گزارش ایسنا «علی درجانی» در جلسه تنظیم بازار استان بیان کرد: اکنون پایان زمان رسمی برنج گیلان اعلام شده و خوشبختانه امسال شاهد افزایش کمیت و کیفیت برنج هستیم.وی ادامه داد: تجهیز و نوسازی شالیکوبی‌ها منجر به ارتقای تولید برنج سفید استان می‌شود و سال گذشته 50 میلیارد تومان برای تحقق این امر تسهیلات به صاحبان واحدهای شالیکوبی داده شد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: در حال حاضر بالغ بر هزار و 425 واحد شالیکوبی وجود دارد و امسال 400 واحد شالیکوبی تجهیز شده‌اند تا کاهش ضایعات برنج باشیم.وی بیان کرد: امسال نرخ شالیکوبی برای واحدهای مدرن هر کیلو 400 تومان و برای واحدهای سنتی 370 تومان برای تبدیل هر کیلو شلتوک در نظر گرفته شده است.درجانی تصریح کرد: برخی واحدهای شالیکوبی به نرخ اعلام‌شده اعتراض داشتند و برخی هم از نصب میزان نرخ تبدیل تعیین شده خودداری کردند که این افراد شناسایی و به سازمان صمت معرفی شدند. 

«فرهاد دلق‌پوش» رئیس سازمان صمت گیلان در ادامه با بیان این‌که از واحدهای شالیکوبی بازرسی شده است، افزود: در بازدید از 747 شالیکوبی، 107 مورد تخلف مشاهده شده است.وی بیان کرد: برای متخلفان یک میلیارد و 600 میلیون ریال در مجموع پرونده تشکیل شده است.دلق‌پوش گفت: همه تلاش ما این است که حق کشاورزان و صاحبان واحدهای شالیکوبی در این مرحله از تولید برنج گیلان ضایع نشود. 
 

این خبر را به اشتراک بگذارید