رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قم گفت: یک ماه از برداشت فندق باغهای استان قم میگذرد و پیشبینی میشود ۲۰۰ تن محصول از این باغها برداشت شود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، «عباس پورمیدانی» سطح زیر کشت این محصول پرخاصیت را ۱۷۰ هکتار اعلام کرد و افزود: امسال از هر هکتار ۱۲۰۰ کیلوگرم فندق برداشت میشود. وی اظهارکرد: برداشت فندق با توجه به بارندگیهای اخیر نسبت به سال گذشته ۲۰ درصد افزایش یافته است.
پورمیدانی گفت: روستای وشنوه در بخش کهک و روستای قاهان در بخش خلجستان با آب و هوای کوهستانی بیشترین میزان محصول فندق را دارا هستند.
فندق از محصولات پر آب بر به شمار میآید که زمان برداشت آن از 15 مرداد آغاز میشود و تا پایان شهریور ادامه دارد.
استان قم رتبه ششم را به لحاظ تولید فندق در کشور به خود اختصاص داده است.
افزایش 20 درصدی برداشت فندق در قم
در همینه زمینه :