• شنبه 22 اردیبهشت 1403
  • السَّبْت 3 ذی القعده 1445
  • 2024 May 11
چهار شنبه 13 شهریور 1398
کد مطلب : 76895
+
-

خرمای خوب چه ویژگی‌هایی دارد؟

سیاه و شیرین!

راهنما
سیاه و شیرین!

 درجه‌بندی ‌‌خرماها از روی قد، کیفیت و رنگ خرماهاست. همه بازاری‌های خرمافروش از چند ویژگی‌ مشترک به‌عنوان خصوصیت‌های یک خرمای درجه یک و ناب حرف می‌زنند؛ خرما هرقدر که درشت‌تر و سیاه‌تر باشد و پوست نازکی داشته باشد، خرمای بهتری است. به قول بازاری‌ها خرمای گوشت‌داری است.
 اگر خرمای دشستانی دوست دارید توصیه می‌کنیم خرمایی که شیره بیشتری دارد را انتخاب کنید.
 خرما به هیچ عنوان نباید بوی ترشیدگی بدهد.
 یکسری‌ها خرمای شیره‌دار می‌پسندند و یکسری‌ها هم خرمای خشک که این به سلیقه افراد برمی‌گردد. اما عموما خرمای شیره‌دار مزه بهتری دارد.
 اگر برای مجالس می‌خواهید خرما بخرید، خرمای مضافتی انتخاب بهتری است چون خرمای مضافتی دانه‌دانه دستچین شده و مثل خرماهای دیگر به هم چسبیده نیست. همچنین خرماهای مضافتی کم ‌شیره‌تر از بقیه خرماهاست و برای همین در مجالس بیشتر مورد‌پسند است.
 اگر بیماری دیابت دارید خرمای زاهدی انتخاب خوبی برای شما می‌تواند باشد چون هم کم شیره است و هم نسبت به خرماهای دیگر قند کمتری دارد.



 

این خبر را به اشتراک بگذارید