معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد گفت: 50 درصد واحدهای پرواربندی و 90 درصد واحدهای پرورش بره این استان غیرفعال هستند. به گزارش ایسنا، «محمدجعفر طالبیانپور» افزود: میزان تولید گوشت قرمز در استان حدود 15 هزار تن است.
وی اظهار کرد: 2 میلیون و 500 هزار واحد دامی در استان داریم که بیشتر گوشت تولیدی استان از واحدهای سنتی و عشایری است و 10 درصد نیز واحدهای صنعتی در شرایط بسته داریم. معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: حدود 70 واحد پرواربندی با ظرفیت 4500 راس داریم که حدود 50 درصد آنها فعال است. همچنین حدود 120 واحد پرورش بره با ظرفیت 10 هزار راس داریم که 10 درصد آنها فعال است.
طالبیان تصریح کرد: به علت خشکسالیهای اخیر و افزایش قیمت نهادها در سالهای 91 تا 93 قیمت گوشت خیلی ارزان بود و خیلی از این واحدها از رده خارج شدند. وی با بیان اینکه سرانه مصرف گوشت قرمز در استان 12 کیلوگرم است ادامه داد: حدود 6500 تن گوشت قرمز مازاد در استان داریم و بیشترین میزان تولید در شهرستان بویراحمد است.
معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: امسال نیز پیشبینی میکنیم حدود 3 تا 4 درصد افزایش داشته باشیم. طالبیانپور بیان کرد: پرداخت تسهیلات سرمایه در گردش به متقاضیان و تهیه نهادههای دولتی مثل جو، ذرت و سبوس از جمله برنامههای افزایش میزان تولید گوشت قرمز در استان است. وی اضافه کرد: مهمترین مشکلات تولید گوشت قرمز در استان نبود نقدینگی و و نوسانات قیمت بازار است.
90 درصد واحدهای پرورش بره غیرفعالند
در همینه زمینه :