• پنج شنبه 18 بهمن 1403
  • الْخَمِيس 7 شعبان 1446
  • 2025 Feb 06
یکشنبه 2 تیر 1398
کد مطلب : 61188
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/g0qj
+
-

افزایش تعداد گل‌های سوسن چلچراغ در رودبار

رئیس اداره حفاظت محیط‌زیست رودبار گفت: امسال گلدهی سوسن چلچراغ ۱۰ روز بیشتر از سال‌های دیگر گزارش شده است. 

«رامین حسین‌زاده» در گفت‌وگو با ایسنا اظهارکرد: امسال به دلیل شرایط جوی، میزان گلدهی این نمونه نادر بیشتر شده است. 

وی افزود: رسیدگی به باغ‌های سوسن چلچراغ این شهرستان یکی دیگر از دلایل مهم افزایش تعداد بوته‌ها و گل‌های سوسن چلچراغ رودبار است.

 حسین زاده ادامه داد: با توجه به افزایش بوته‌های نو در سال جاری انتظار می‌رود سال آینده بیشتر از امسال شاهد تعداد بوته‌های سوسن چلچراغ در رودبار باشیم. 

این مسئول با بیان این‌که زمان گلدهی این گل از اوایل تا اواخر خردادماه است، تصریح کرد: سوسن چلچراغ با نام علمی لیلیوم لدبوری تا چند سال پیش فقط در ۲ منطقه داماش رودبار و لنکران جمهوری آذربایجان می‌رویید، اما رویش این گیاه در شاه شهیدان رودبار، ونستان رودسر و کهنه ماسوله هم گزارش شده است. 

رئیس اداره حفاظت محیط‌زیست رودبار با اشاره به این‌که قد سوسن چلچراغ بین ۱۰۰ تا ۱۲۰سانتی‌متر است، گفت: امسال بالغ بر 5هزار نفر از گل‌های سوسن چلچراغ این شهرستان بازدید کردند.

این خبر را به اشتراک بگذارید
در همینه زمینه :