انارپلوی قزوینی
مواد لازم برای ۴ نفر:
برنج ۲ پیمانه
انار دانه شده یک و نیم پیمانه
خلال پسته یک سوم پیمانه
گشنیز تازه خردشده یک پیمانه
پودر تخم گشنیز یک قاشق مرباخوری
کشمش پلویی نصف پیمانه
زعفران به مقدار لازم
انارپلو یک غذای مخصوص شب چله در شهر قزوین است. تا وقتی این غذا را نخورید، نمیتوانید حدس بزنید ترکیب انار و برنج با کشمش و خلال پسته چه طعم عجیب و جالبی دارد. به شما پیشنهاد میکنیم امسال برای شب یلدا یک طعم جدید را تجربه کنید.
طرز تهیه:
برنج را به روش معمول آبکش کنید. انار، خلال پسته، کشمش، گشنیز و تخمگشنیز را در ماهیتابه به همراه زعفران کمی تفت دهید و بگذارید زعفران به خورد مواد برود. درون قابلمه روغن بریزید و تهدیگ سیبزمینی یا نان بگذارید. یک لایه برنج و یک لایه از مایه مخلوط آماده شده را روی آن بریزید، دوباره برنج و دوباره مواد تا جایی که مواد تمام شود. سپس بگذارید برنج دم بکشد. پلو را میتوانید به همراه مرغ یا گوشت قلقلی سرو کنید.