صدف کوهکن | متخصص تغذیه
B12ویتامینی محلول در آب است که در برخی مواد غذایی وجود دارد، به برخی افزوده و به شکل مکمل یا دارو هم به بیماران داده میشود. این ویتامین مسئول شکلدهی به گلبولهای قرمز، سلامت سیستم عصبی و تأثیرات ژنتیک و در ساخت ماهیچهها و متابولیسم بدن هم تأثیرگذار است. کمبود آن باعث خستگی، بیاشتهایی، ضعف، کاهش وزن و بیحالی میشود. در موارد کمبود متوسط یا تمایل به پیشگیری از کمبود، مصرف روزانه مواد خوراکی سرشار از ویتامین B12، عموما شامل محصولاتی از قبیل گوشت، مرغ، ماهی، شیر، لبنیات و تخم مرغ است.
یکشنبه 25 آذر 1397
کد مطلب :
41066
لینک کوتاه :
newspaper.hamshahrionline.ir/LRYW
+
-
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به روزنامه همشهری می باشد . ذکر مطالب با درج منبع مجاز است .
Copyright 2021 . All Rights Reserved