
خواص متعدد زنجبیل

صدف کوهکن /متخصص تغذیه
زنجبیل با دارا بودن ماده مؤثره Gingerol، فواید زیادی برای سلامتی دارد. کنترل انواع تهوع بهخصوص تهوع صبحگاهی، بالا بردن توان سیستم ایمنی، کاهش دردهای التهابی ازجمله استئوآرتریت و دردهای ماهیچهای از خوبیهای زنجبیل بهشمار میآید. خانمهای باردار بهخصوص در 3ماه اول بارداری بهتر است از خوردن یا نوشیدن زنجبیل بهدلیل بالا بردن احتمال سقط جنین خودداری کنند. افراد مبتلا به دیابت یا کسانی که بهدنبال کاهش وزن، کاهش چربیهای خون و تنظیم سیستم گوارش هستند، میتوانند از ریشه تازه زنجبیل، پودر یا ادویههای حاوی آن در غذاها و نوشیدنیها استفاده کنند. اگر در طول سفر، دچار تهوع میشوید، نوشیدن چای زنجبیل میتواند به شما کمک کند. کسانی که از داروهای رقیقکننده خون و آسپیرین استفاده میکنند، بهتر است میزان مصرف خود را کنترل کنند.