ویژگیهای عجیب مصرف جو
جو از نظر طب سنتی سرد و خشک است اما غذایی بسیار مقوی بوده که خاصیت نرمکنندگی داشته و ملین و برای نقرس هم مفید است. جوشانده جو داروی مناسبی برای مبتلایان به تب و کمخونی و سوءهاضمه است. همچنین ماءالشعیر آن برای درمان سل، زخمهای ریوی مفید و علاوه بر اینها خونساز است. جو برای سلامت قلب نیز خواص فراوانی دارد. این ماده غذایی از آنجا که سطح کلسترول را کاهش میدهد، موجب کاهش خطر ابتلا به بیماریهای قلبی و عروقی و نارساییهای قلبی هم میشود.
در همینه زمینه :