• چهار شنبه 13 آبان 1405
  • ٢٤ جمادى الأولى ١٤٤٨
  • 2026 Nov 04
چهار شنبه 13 آبان 1405
کد مطلب : 284188
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/gLMzl
+
-

با مردم

کوچه‌های مسکن‌مهر گیلاوند بدون آسفالت رها شده‌اند
خیابان اصلی در مسکن‌مهر امام‌رضای گیلاوند، آسفالت شده اما کوچه‌ها را خاکی به حال خود رها کرده‌اند. به‌زودی بارش‌ها باعث گل و لای و سختی رفت‌وآمد برای اهالی خواهند شد. لطفا نسبت به آسفالت‌کردن کوچه‌ها اقدام کنند.
خاکی جوان از گیلاوند

قطعی سیگنال‌های صداوسیما در محدوده بلوار اشرفی‌اصفهانی 
از یک‌ماه قبل تاکنون سیگنال‌های صداو سیما در محدوده بلوار اشرفی اصفهانی و تیراژه کاملا به هم ریخته است و تنها چند شبکه داخلی آن هم با پارازیت بسیار دریافت می‌شود. لطفا به این موضوع رسیدگی و رفع مشکل شود.
سیدان از تهران 

بازدیدکنندگان موزه مینودشت اغلب با در بسته مواجه می‌شوند 
موزه مینودشت محل نگهداری و نمایش آثاری است که قدمت چند هزار ساله دارند و اهمیت و پیشینه تاریخی این منطقه را نمایندگی می‌کنند. از مهم‌ترین کارکردهای این آثار برجسته‌سازی‌ و اطلاع‌رسانی درخصوص اهمیت تپه تاریخی بازگیر است که از قدیمی‌ترین مکان‌های تاریخی است و اشیای کشف شده در آن به دوره‌های مس و مفرغ تعلق دارد. با این همه فعالیت این موزه منظم و مستمر نیست و خیلی از اوقات بازدید‌کنندگان با در بسته مواجه می‌شوند. با توجه به اهمیت این موزه جا دارد‌سازمان میراث فرهنگی ضمن نظارت دقیق نسبت به باز‌بودن و فعالیت منظم آن اطمینان حاصل کند.
جعفری از گلستان

این خبر را به اشتراک بگذارید