سلامت
هسته زردآلو
صدف کوهکن/ متخصص تغذیه
سال 1970تئوری مبارزه با سرطان به وسیله هسته زردآلو مطرح شد. این تئوری به موفقیتهایی رسید اما بهدلیل کافی نبودن تحقیقات، سازمان غذا و داروی آمریکا آن را بهعنوان آنتی کانسر تأیید نکرد. همچنین ممکن است ماده موجود در آن به نام آمیگدالین یا ترکیبی که به اشتباه ویتأمین B17 مینامند، نه به تنهایی، بلکه در کنار رژیم غذایی کنترل شده، پر ویتامین و مواد مغذی، نتایج مثبتی در درمان سرطان داشته باشد. اما نکته مهم اینکه اثر مسمویتزایی هسته زردآلو، بهدلیل دارا بودن سم سیانید (دلیل طعم تلخ) است. مصرف بیش از ١٤عدد در روز ممکن است منجر به مسمومیت شدید شود.
در همینه زمینه :
تنور گرم
تره بار