• چهار شنبه 10 تیر 1405
  • ١٥ محرم ١٤٤٨
  • 2026 Jul 01
شنبه 6 تیر 1405
کد مطلب : 277922
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/L85VD
+
-

نقل قول

بسیج امکانات استان‌ها
لطف‌الله فروزنده، معاون هماهنگی و امور مناطق شهردار تهران: امکانات استان‌ها برای ورود زائران به تهران بسیج شده است. ستادی در این زمینه تشکیل می‌شود و مدیریت امور را انجام خواهد داد. با تمام دستگاه‌ها و استاندار تهران جلساتی برگزار شده است. بیشترین ورود از غرب و جنوب تهران پیش‌بینی شده، به همین دلیل دستگاه‌های مختلف در این زمینه وارد عمل خواهند شد.

اجرای مأموریت در 4محل 
داوود گودرزی، معاون محیط‌زیست و خدمات شهری شهردار تهران: کمیته خدمات شهری در 4محل اصلی مأموریت دارد که شامل ورودی‌های شهر، زائرشهرها و مراکز خدمت، مصلی و مراسم تشییع می‌شود. ظرفیت‌های شهرداری مناطق و شهرداری کلانشهرها در این مراسم مورد استفاده قرار می‌گیرد اما توان نهادها و ظرفیت‌های دولتی و دستگاه‌های اجرایی در حال احصاست و در همین حین از توان گروه‌های مردمی هم استفاده می‌کنیم.

سرویس‌دهی 24ساعته مترو 
محسن هرمزی، معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهردار تهران: برای مراسم وداع 3حلقه شکل گرفته که هر کدام اقتضای خاص خود را دارد. در حوزه پارکینگ، حمل‌ونقل ریلی و اتوبوس تمهیداتی پیش‌بینی شده است. به‌عنوان مثال، پارکینگ پارک ارم در بزرگراه شهید باکری جنوب به‌عنوان پارکینگ پیش‌بینی شده است. ازطرفی سرفاصله‌ها برای مترو به‌طور میانگین ۱۰دقیقه پیش‌بینی شده و سرویس‌دهی آن ۲۴ ساعته خواهد بود.

ثبت نام 500هزار نفر برای خدمت
محمدامین توکلی زاده، معاون اجتماعی و فرهنگی شهردار تهران:  حدود ۵۰۰هزار نفر تا روز سه‌شنبه در فرایندهای مختلف خدمت‌رسانی ازجمله اسکان، پذیرایی و پشتیبانی ثبت‌نام کرده‌اند و این ظرفیت به‌صورت مستمر در حال افزایش است. قرارگاه‌های تخصصی در حوزه‌های اسکان، انتظامات، پشتیبانی، امور زنان و خانواده، ایمنی و مدیریت بحران، ارتباطات و رسانه شکل گرفته است.

 

این خبر را به اشتراک بگذارید
در همینه زمینه :