• سه شنبه 5 خرداد 1405
  • ٩ ذو الحجة ١٤٤٧
  • 2026 May 26
یکشنبه 3 خرداد 1405
کد مطلب : 276569
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/OyJNB
+
-

طلای چهارم

با قهرمانی حاج‌موسایی در آسیا، 4سهمیه تیم مردان تکواندوی ایران برای بازی‌های ناگویا قطعی شد

کاروان تکواندوی ایران در مسابقات قهرمانی آسیا چهارمین مدال طلا را هم گرفت. در این رقابت‌ها که در مغولستان برگزار می‌شود و سهمیه‌های بازی‌های آسیایی را مشخص می‌کند، ایران پیش از این به 3طلا رسیده بود و دیروز هم مهدی ‌حاج‌موسایی صاحب طلای چهارم شد. در روز سوم این رقابت‌ها ایران 6نماینده داشت که در کنار قهرمانی حاج‌موسایی، محمدحسین یزدانی، علی احمدی، مبینا نعمت‌زاده، فرشته فتحی و ساغر مرادی از دور مسابقات حذف شدند و تلخ‌ترین اتفاق حذف نعمت‌زاده بود که در بازی‌های المپیک پاریس مدال برنز گرفته بود و یکی از امیدهای تیم برای طلای این رقابت‌ها به شمار می‌رفت.
حاج‌موسایی که در وزن 63- کیلوگرم مبارزه می‌کند، نمایندگانی از لبنان، چین و قزاقستان را شکست داد و به فینال رسید. او در دیدار پایانی هم مقابل «جون جانگ» از کره‌جنوبی که برنز المپیک2024 پاریس و طلای قهرمانی جهان 2023 را دارد، 2بر صفر به پیروزی رسید. او که یک هفته قبل از شروع این رقابت‌ها دچار شکستگی ساق پا شده بود، بعد از این طلا گفت: «اگر توانسته باشم با این مدال، حتی برای لحظه‌ای لبخند بر لب مردم ایران بنشانم، خوشحالم. مردم این روزها شرایط سخت و پراسترسی را پشت‌سر می‌گذارند و من با تلاش، درد را تحمل کردم تا ثانیه‌ای لبخند روی لب مردم بیاورم و امیدوارم این اتفاق افتاده باشد. این مدال را به شهدای مظلوم میناب تقدیم می‌کنم و امیدوارم حال دل مردم ایران خوب باشد و آینده‌ای روشن پیش ‌روی همه ما قرار داشته باشد.»‌
پیش از این، آرین سلیمی، ابوالفضل زندی و امیرسینا بختیاری طلای این رقابت‌ها را برای ایران گرفته بودند. با این طلاها، 4سهمیه تیم پسران برای بازی‌های ناگویا مشخص شد. امروز هم مسابقات ادامه دارد و 5تکواندوکار دیگر ایران در 4وزن شانس خود را برای حضور در بازی‌های آسیایی امتحان می‌کنند. امروز ناهید کیانی، یلدا ولی‌نژاد، امیرعباس رهنما و محمدحسن ‌پلنگ‌‌افکن (در یک وزن) و امیررضا صادقیان با حریفان روبه‌رو می‌شوند. تیم زنان تا امروز چهره ناموفقی به نمایش گذاشته و خیلی‌ها منتظرند ‌نتایج 2نماینده دیگر ایران را ببینند.

 

این خبر را به اشتراک بگذارید