• سه شنبه 5 خرداد 1405
  • ٩ ذو الحجة ١٤٤٧
  • 2026 May 26
شنبه 19 اردیبهشت 1405
کد مطلب : 275747
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/l58Lj
+
-

پیشنهاد برای نمایشگاه مجازی کتاب

ارسال رایگان و اتصال به کالابرگ

مدیرمسئول انجمن فرهنگی ناشران آموزشی با تأکید بر اینکه نمایشگاه مجازی کتاب جایگزین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران نیست، آن را اقدامی حمایتی برای یاری صنعت نشر دانست و پیشنهادهایی برای تقویت و تأثیرگذاری این دوره از نماشگاه مجازی کتاب تهران ارائه داد.
امین آصفی گفت: امیدواریم وزارتخانه‌های آموزش و پرورش و علوم، تحقیقات و فناوری در اطلاع‌رسانی به دانش‌آموزان و دانشجویان مشارکت ویژه داشته باشند، به‌ویژه در روزهایی که مراکز آموزشی تعطیل هستند تا این قشر بتوانند هم از محتوای نمایشگاه مطلع شوند و هم کتاب‌های مورد نیاز خود را تهیه کنند. این فعال عرصه نشر با اشاره به نقش رسانه‌ها گفت: نهادهایی مانند صداوسیما، شهرداری‌ها، روزنامه‌ها و خبرگزاری‌ها می‌توانند با پوشش خبری گسترده زمینه آگاهی عموم دوستداران کتاب را فراهم کنند تا ضمن حمایت از ناشران و خادمان عرصه کتاب به خرید و مطالعه روی بیاورند. 
آصفی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به پیشنهادهای ارائه‌‌شده به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای برگزاری هرچه باشکوه‌تر این نمایشگاه بیان کرد: نخستین پیشنهاد این است که کتاب‌های عرضه‌‌شده در نمایشگاه مربوط به سال۱۳۹۸ به بعد یا حداکثر ۱۰سال اخیر باشد، زیرا در سال‌های کرونا و همچنین سال‌های۱۴۰۴ و ۱۴۰۵ که کشور با شرایط ویژه‌ای روبه‌رو بود، بسیاری از آثار فرصت کافی برای دیده شدن و فروش نداشتند.
وی با بیان اینکه تنها ۲۰ تا ۳۰درصد کتاب‌های ناشران در کتابفروشی‌های فیزیکی موجود است افزود: بخش عمده‌ای از آثار فقط نزد ناشران یا در سایت‌های خصوصی آنها قابل دسترسی است، بنابراین نمایشگاه مجازی با فراگیری سراسری فرصت بی‌نظیری برای دیده شدن و خرید این کتاب‌ها برای عموم مخاطبان فراهم می‌کند. مدیرمسئول انجمن فرهنگی ناشران آموزشی گفت: پیشنهاد داده‌ایم که مدت نمایشگاه از ۷روز به ۱۰روز افزایش یابد تا مخاطبان فرصت کافی برای بازدید و خرید داشته باشند.
آصفی درباره هزینه ارسال کتاب‌ها نیز بیان کرد: درخواست این است که هزینه پست به‌طور کامل یارانه‌ای شود و برای خریداران رایگان باشد، چراکه این اقدام می‌تواند مشوق بزرگی برای استقبال عمومی از نمایشگاه مجازی باشد. این فعال نشر با اشاره به طرح کالابرگ دولت گفت: پیشنهاد مهم دیگر امکان خرید کتاب با اعتبار کالابرگ در سایت خانه کتاب و ادبیات ایران است.

 

این خبر را به اشتراک بگذارید