بسیاری از شهدای حمله دشمن آمریکایی، صهیونی به کشور عزیزمان ایران، افراد غیرنظامی مخصوصا کودکان و نوجوانان بودند. یکی از آنها ایلیا 12 ساله بود که بعدازظهرم نهم اسفندماه و بر اثر اصابت موشک به یک مجموعه ورزشی در شهرستان لامرد استان فارس به شهادت رسید.
امین خاتمی، پدر ایلیا درباره این حادثه به همشهری می گوید: ایلیا روز شنبه نهم اسفند ماه ساعت 4 کلاس فوتبال داشت. او علاقه زیادی به فوتبال داشت و در کنار آن درس هم می خواند و همیشه می گفت که آرزو دارد یک پزشک فوتبالیست بشود.
او ادامه می دهد: کمتر از 40 دقیقه از شروع کلاس فوتبال آنها گذشته بود که موشک دشمن به گوشه ای از سالن ورزشی اصابت کرد. این مجموعه ورزشی یک سالن سرپوشیده، یک زمین فوتبال ساحلی و یک زمین چمن مصنوعی فوتبال دارد که آن روز دختربچه ها در سالن سرپوشیده سرگرم والیبال و پسربچه ها در زمین چمن سرگرم فوتبال بودند. وقتی موشک به گوشه سالن اصابت کرد، ترکش های ناشی از آن به اطراف پخش شد و باعث شهادت و مجروح شدن بسیاری از بچه ها شد. از جمله ایلیا که وقتی به محل حادثه رسیدیم، فهمیدم که یک ترکش از پشت به سرش اصابت کرده و باعث شهادتش شده است. همچنین دوست او و مربی فوتبال شان هم بر اثر اصابت ترکش به شهادت رسیده بودند که تعدادی از دختران نوجوان هم که داخل سالن ورزشی بودند شهید شده بودند.
پدر ایلیا درباره شهادت پسرش می گوید: ایلیا عاشق امام حسین بود. پیش نماز بچه های مدرسه شان در مسجد محل بود و با اینکه هنوز به سن تکلیف نرسیده بود، روزه می گرفت و با زبان روزه به شهادت رسید. روزی که این حادثه رخ داد، خبر نداشتم که قصد دارد مرا سوپرایز کند. چرا که فردای آن روز، سالگرد تولد من بود و پسرم تصمیم گرفته بود برایم جشن بگیرد و مرا سوپرایز کند اونجا مورد اصابت موشک ها قرار . ترکش به پشت سرش اصابت می کند. این اتفاق روزی که شب تولد من برنامه ریزی کرده بود که من را سوپرایز کند و حالا باید بگویم که من بهترین هدیه تولد عمرم را از ایلیا گرفتم. چرا که او با زبان روزه شهید شد و حالا نزد امام حسین(ع) یعنی کسی است که عاشقش بود و همیشه نوحه هایش را گوش می کرد و سال گذشته نیز به عشق امام حسین (ع) در راهپیمایی اربعین شرکت کرده بود.
دو شنبه 18 اسفند 1404
کد مطلب :
273607
لینک کوتاه :
newspaper.hamshahrionline.ir/pQRLV
+
-
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به روزنامه همشهری می باشد . ذکر مطالب با درج منبع مجاز است .
Copyright 2021 . All Rights Reserved